detall bisturí  
Roser Portell.Llicenciada en Belles Art  
line decor
   INICI  
line decor
   
 

CURRICULUM

taller

 

 

 

 

 

  Roser Portell i del Pozo (Blanes,1967)

És llicenciada en Belles Arts, especialitat Conservació i Restauració de Béns Mobles, per la Universitat de Barcelona i diplomada en Restauració per l' Escola d''Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona. Ha realitzat cursos de Doctorat en Museologia i Patrimoni al Departament d'Història de l'Art de la Universitat de Girona. Obtingué el Certificat d'Aptituts Pedagògiques (CAP) i també els de Monitora i Directora en Lleure Infanti li Juvenil.

L'estimació pel Patrimoni Artístic, Històric, Arquitectònic i/o Popular del nostre País, l'ha dut a terme a una formació especialitzada, sobretot en el coneixement de tècniques artístiques i artesanes per a la conservació, la restauració i l'estudi de diferents materials per així col·laborar en la seva recuperació, difusió i ensenyament .

Durant més de quinze anys ha assistit a nombrosos seminaris, congressos i conferències. Ha treballat en les principals institucions públiques i privades del nostre País, quasibé sempre com a col·laboradora freelance o com a membre d'equips i/o direcció d'aquests, principalment documentant i restaurant Béns Mobles.

Ha estat professora de dibuix artístic, de pintura, de tècniques artístiques, de manualitats o d'arts aplicades al mur... en instituts de secundària, centres cívics i a l'Escola Superior d'Art d'Olot.

També ha treballat per a la recuperació i difusió del Patrimoni Etnològic i Popular, com l'Artesania, les Arts Decoratives, els Oficis Antics o el Patrimoni Oral, i per a difondre l'art més contemporani per apropar cultures i noves tècniques artístiques.

Actualment restaura objectes, obres d'art i antiguitats en el seu taller privat, i dóna classes d'arts i manualitats.

    Contacte: Roser Portell